renovatie plat dak

Zoeken naar renovatie plat dak

Dakrenovatie wanneer nodig en wat zijn de kosten?
Verwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking op een Gemiddelde totaalprijs per m2 incl. btw Gemiddelde totaalprijs voor een dak van 50 m2. Van bitumen dakbedekking tot EPDM. Van betonnen dakpannen tot een dak bedekt met metaal. Ieder dak is anders waardoor de kosten voor een dakrenovatie flink uiteenlopen. Heeft u behoefte aan specifieke prijsinformatie voor het vervangen van uw dakbedekking? Vraag bij ons gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes op van professionele dakdekkersbedrijven in uw omgeving. Met één aanvraag krijgt u meerdere prijsopgaves in huis zo kunt u eenvoudig de prijsverschillen opsporen.
Unidek RenoAero PD plat dak Kingspan Unidek.
Klik hier voor uw routebeschrijving. De producten van Kingspan Unidek. Alles-in-1 dakelement voor dakrenovatie op plat dak. Unidek RenoAero PD is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066 voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 12 mm spaanplaat P7. De binnenzijde is afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde met geïntegreerde dampremmende laag. Producttype Rc-waarde 3.5 5.0 6.0. Minimale lengte in mm.
Dakbedekking plat dak of renovatie van uw dak Kewodak.
Onze manier van dakbedekking aanbrengen voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Kewodak beschikt over het VCA certificaat en het KOMO-procescertificaat en is specialist in verschillende soorten daken. Dak bedekking voor nieuwbouw en renovatie. Naast dakbedekking van een nieuw dak is Kewodak ook uw partner voor renovatie van daken. Ons dakbedekking bedrijf staat voor u klaar en om renovatie te voorkomen bieden wij het juiste dakbedekking voor bedrijven en particulieren. Van wit dak met zonnepanelen tot groen dak onze dakdekkers hebben verstand van het platte dak! Zeker bij dakbedekking van een plat dak is het voordelig een onderhoudscontract af te sluiten. Dakbedekking van platte daken is nu eenmaal vatbaar voor overlast door planten en dieren.
Plat dak.
Isolatieplaat met hoogteverloop voor renovatie plat dak Bouwwereld.nl.
Isolatieplaat met hoogteverloop voor renovatie plat dak. 23-04-2013 Geplaatst door Paul Diersen. Platte daken kunnen maar met een beperkte dikte worden nageïsoleerd zonder allerlei bouwkundige details te moeten wijzigen. IsoBouw speelt met RenoTop HR in op dit praktische probleem een dakplaat met hoogteverloop speciaal voor de randzone. Bij renovaties van platte daken wordt traditioneel vaak voor PIR-platen gekozen vanwege de hoge isolatiewaarde. Daardoor zijn er maar een paar centimeters nodig om aan een hogere isolatiewaarde te komen. Maar de gevraagde isolatiewaarden gaan steeds verder omhoog.
Dakbedekking plat dak wat zijn uw mogelijkheden?
Soorten dakbedekking plat dak. Iedere soort dakbedekking voor uw platte dak voldoet indien professioneel aangebracht aan de basistaak u en al uw bezittingen jarenlang beschermen tegen ons Hollandse klimaat. Maar wat zijn dan de verschillen tussen de 3 populairste soorten dakbedekking voor een plat dak? De prijs en levensduur van bitumen PVC en EPDM ziet u in het kostenoverzicht in onderstaande schema ziet u waar de verschillen vandaan komen. Dakbedekking plat dak Montage Onderhoud Belangrijkste eigenschappen. Bitumen is een op aardolie gebaseerde vloeistof die al jarenlang wordt toegepast op platte daken.
Dakisolatieplaten voor het Platte Dak Kingspan Unidek.
Infographic Met gemak naar EPC 04? Met gemak naar EPC 04? Klik hier voor uw routebeschrijving. De producten van Kingspan Unidek. Hoogwaardige thermische dakisolatie geschikt voor iedere toepassing op het platte dak. Binnen de renovatie en nieuwbouwmarkt zijn diverse ontwikkelingen gaande die van invloed zijn op de toe te passen materialen. Er worden strengere eisen gesteld op het gebied van energiezuinigheid hogere Rc-waarden en duurzaamheid maar daarnaast ook het benutten van elke vierkante meter voor gebruiksdaken zoals energiedaken parkeerdaken of groendaken. Een extra uitdaging die bij Renovatie ligt is de detaillering waarbij rekening gehouden dient te worden met vaak een bestaande constructie waarop na-geïsoleerd wordt.
Plat dak vervangen? Info prijzen vind je hier!
Soms moet je het gehele dak vervangen soms volstaat de dakbedekking te vernieuweb. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en prijzen voor het vervangen van een plat dak. Plat dak vervangen met bitumen roofing. Bitumineuze dakbedekkingen ook wel roofing genoemd worden erg veel toegepast vanwege de lange levensduur het geringe onderhoud en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn twee soorten bitumen APP en SBS. APP bitumenAtactisch PolyPropyleen is een bitumensoort op polymeerbasis. Dit materiaal is goed bestand tegen hoge temperaturen en uv-straling en behoeft om deze reden geen beschermende afdeklaag. SBS bitumen Styreen Butadieen Styreen worden in de regel wél voorzien van een beschermende toplaag.

Contacteer ons