bitumineuze

Op zoek naar bitumineuze?

Bitumineuze daken Martin Hoogendoorn.
Voor de afwerking van een plat of licht hellend dak kunt u kiezen voor APP Atactisch Poly Propyleen of SBS Styreen-ButadieenStyreen gemodificeerde dakbanen. SBS dakbedekking tast zink niet aan en is daarom uitermate geschikt voor daken die water afvoeren in een zinken dakgoot. Door onze ervaring met bitumineuze dakbedekkingen kunnen wij u voor elke ondergrond een bijpassend daksysteem adviseren. De levensduur van bitumineuze dakbedekkingen is afhankelijk van.
Bitumineuze dakbedekking Triodak.
Omdat het zo gemakkelijk te verwerken is is het materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking vaak de ideale oplossing. Bitumen is een aardolie product wat ontstaat als een residu nadat de benzine of diesel uit de aardolie gehaald is. Bitumen lijkt qua eigenschappen erg veel op teer maar het is niet hetzelfde. Teer wordt namelijk verkregen uit hout of steenkool. Bitumen staat bekend als een uitermate waterkerend middel.
Bitumineuze dakbedekking Dakdekkersbedrijf Metus Groningen.
Door penetratiebitumen of zacht bitumen te mengen met APP circa 30% ontstaat APP-gemodificeerd bitumen. Dakbanen van APP-gemodificeerd bitumen kunnen op drie manieren worden bevestigd. Voordelen van een Bitumineuze Dakbedekking. De Bitumineuze dakbedekking biedt meerdere voordelen voor uw dak. De dakbedekking is ten eerste zeer uv-bestendig. Door de hoge temperatuurstabiliteit en hoge weestand tegen veroudering heeft de bitumineuze dakbedekking weinig onderhoud nodig. Daarnaast is deze dakbedekking ook nog eens geschikt voor recycling! De voordelen nog eens op een rij. hoge weerstand tegen veroudering. bij toekomstig onderhoud gemakkelijk te overlagen. APP-gemodificeerd gebitumineerd glasvlies polyester MEC. APP-gemodificeerd gebitumineerd polyester/glasvlies MEC. De banen kunnen voorzien zijn van een afwerking aan beide oppervlakken. Wat is Bitumineuze Dakbedekking?
Bitumineuze dakbedekking is een duurzame oplossing Kewodak.
Home Werkzaamheden Projecten Soorten daken Bedrijfsprofiel Ervaringen Garantie Nieuws Media Blog Contact. Bitumineuze dakbedekking past op elke dakconstructie. In Nederland zijn de meeste platte daken uitgerust met een zwart bitumineuze dakbedekking. in Alphen aan den Rijn weet precies welke materialen op welke daken het best tot hun recht komen. 30 Jaar ervaring heeft ons geleerd dat bitumineuze dakbedekking uitstekend tot haar recht komt bij daken die veel te leiden hebben in het Nederlandse klimaat. Bitumineus dak brandvrij aangebracht. De dakdekkers van Kewodak kunnen veilig uw bitumen dakbedekking aanbrengen met de nieuwe veiligheidsnorm brandvrij werken NEN 6050. Tevens krijgt u op dit dakwerk 10 jaar verzekerde garantie!
Bitumineuze dakbanen Aabo Trading.
Bitumineuze dakbanen zijn van oudsher de meest gebruikte vorm van dakbedekking. Door hun unieke eigenschappen van waterdichtheid uitstekende hechting en zeer eenvoudige verwerking zijn ze de keus bij uitstek van de traditionele dakdekker. Door modificatie van de bitumen ontstaan speciale compounds voor soepelere dakbedekking en betere UV bescherming. Aabo Trading biedt een uitgebreid assortiment gemodificeerde bitumineuze dakbanen voor elke daksituatie. Toplagen van Aabo Trading komen in diverse vormen.
Brabotech Bitumineuze voegovergangen.
Brabotech aannemingsbedrijf is een multi-disciplinair bedrijf georienteerd op de bouw in de breedste zin van het woord. Actief in de wegen beton en utiliteitsbouw.
Bitumineuze dakbedekking Bitumen dakbedekking Feenstra.
Bitumen dakbedekking ook wel bitumineuze dakbedekking genoemd is de beste dakbedekking voor platte daken in Nederland.Was bitumen ooit het residu van gedestilleerde aardolie tegenwoordig is het een speciaal ontwikkelde grondstof. Het zorgt voor de belangrijkste eigenschap van dakbedekking blijvende waterdichtheid. Het is een plastisch materiaal vervormbaar als de temperatuur oploopt en heeft een goed hechtend vermogen. Dakbanen zijn er in hoofdlijn in twee typen APP-gemodificeerd bitumen en SBS-gemodificeerd bitumen. APP staat voor Atactisch PolyPropyleen dat ontstaat bij de fabricage van polypropyleen.
Bitumen dakbedekking bitumineuze dakbedekking Lukasse Dakbedekking.
Ook in nederland worden 70% van alle daken bedekt met deze brandrol. De vertrouwde en kwalitatief sterke dakrol is in de loop der tijd zodanig gemodificeerd dat het aanbrengen steeds makkelijker is geworden. Wat is bitumineuze dakbedekking precies? Bitumineus brandrol met leislag. Onderlaag voor Bitumen dakbedekking.

Contacteer ons