mastiek dak

Meer resultaten voor mastiek dak

KW / dak van de uitbouw opnieuw laten bedekken wat kost dat? forum.fok.nl.
wel in de avond uren. dinsdag 19 september 2006 @ 2123 12 11. Ik heb zojuist een offerte laten maken ook zonder BTW. Voor een uitbouw met plat dak waarvan 2x3 meter mastiek met grind vervangen moet worden isolatie doormiddel van platen van 50mm en 2x6m leer alleen van een nieuw laagje moet worden voorzien. De heren vragen 2000 euro! Wel alles inclusief afvoeren randjes aansluiting op de muur van de bovenverdieping etc. Maar ik vind het enorm veel geld. Gaat om 125 euro / m2 terwijl het grootste deel gewoon een nieuw laagje is! Dat moet tochg goedkoper kunnen? dinsdag 19 september 2006 @ 2127 56 12. Als je van dat deel van 2x3 meter nu zelf e.e.a.
Dakbedekking plat dak wat zijn uw mogelijkheden?
Dan moet de complete dakbedekking vervangen worden. De dakdekker haalt de oude lagen van uw platte dak en voorziet het dak weer van een verse strakke laag. Wat de kosten zijn voor het laten plaatsen van één van de 3 populairste soorten dakbedekking op een plat dak? Die zijn als volgt. De onderstaande prijzen zijn inclusief. de dakbedekking naar keuze. Klus voor dakbedekking plat dak Gemiddelde totaalprijs per m2 incl. Nieuwe bitumen dakbedekking over oude dakbedekking. Verwijderen oude dakbedekking en plaatsen nieuwe bitumen dakbedekking. Nieuwe PVC dakbedekking over oude dakbedekking.
Projecten Integer DakAdvies.
Integer Dak Advies heeft de opdracht gekregen om een oud mastiek dak te renoveren. Het dak was voorzien van een grindlaag dat als ballast diende. Ballast zodat de dakbedekking niet weg zou waaien bij slechte weersomstandigheden. Het is duidelijk dat dit dak al een lange tijd geen onderhoud heeft gehad er is veel onkruid gaan groeien op het dak. De risicos voor lekkage zijn erg groot in deze situatie. Het dak moet worden vervangen voor een nieuw geïsoleerd dak. Na verwijdering van het groen het grind en het oude mastiek blijft er een betonnen dakvloer over.
302 Found.
mastiek dakleer.
Nieuwe dakbedekking over oude dakbedekking Wilt u gebruik maken van nieuwe dakbedekking maar heeft u de oude nog op het dak liggen? Mastiek dakleer Mastiek speelde lange tijd een belangrijke rol binnen het dakdekken van platte daken. Treechicken BV Aston Martinlaan 56 3261 NB Oud-Beijerland. E-Mail info@treechicken.nl Internet www.treechicken.nl.
Oud mastiek dak gesloopt en vervangen voor een nieuw bitumen dak Daklekkage Utrecht. Alle dakreparaties nu 20% KORTING.
mevrouw de Waal uit Utrecht. Wij zijn erg blij met Primodak. De doorslag voor ons was de prijs/kwaliteit verhouding die goed is. Oud mastiek dak gesloopt en vervangen voor een nieuw bitumen dak. 14 februari 2016 / by Rudy Evers / No comments. Dit plat dak van de schuur is door onze dakdekkers gesloopt en de oude mastiek daklagen met grind zijn afgevoerd.
Hoe een mastiek dak herkennen.
Kom jij dan behangen? Pagina 1 van 1. Klusidee Forum / Dak en schoorsteen. Klusadvies Hoe een mastiek dak herkennen. Klusadvies Hoe een mastiek dak herkennen. Gerelateerde onderwerpen Reacties Laatste Bericht. 16 Juni 2010 1256. 05 November 2005 0124. 04 Juli 2009 0717. 24 Maart 2014 1922. Houten vlonders op mastiek. 28 Februari 2006 2228. Is deze dakbedekking mastiek?
Asbest in dakleer Huis en Tuin Producten.
Echter is op een groot aantal daken in Nederland asbesthoudende dakbedekking aanwezig zonder dat er dakleien of golfplaten op het dak zijn gebruikt. Het betreft asbesthoudend mastiek of bitumen die in baanvormige dakbedekking of als pasta is toegepast. Exacte cijfers over de hoeveelheid asbesthoudend dakleer die in Nederlandse daken is verwerkt zijn niet voorhanden. Desondanks is deze relatief onbekende toepassing veelvuldig toegepast. Geschiedenis van het gebruik. Al in 1866 experimenteerde de Amerikaan H.W. Johns met het gebruik van asbest in brandwerende dakbedekking die bestond uit vilt canvas en een asbesthoudende coating op teerbasis.

Contacteer ons