platte daken

Zoeken naar platte daken

Valbeveiliging dak veilig op platte daken werken SafetyPro.
Moet aansluiten op de looproutes op het dak. In het PDF-bestand hieronder vindt u het volledige A-blad Platte Daken. Veilig werken op platte daken door Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven. Onderstaande informatie heeft betrekking op de CAO voor Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven. Een goede voorbereiding van het uit te voeren werk beperkt de arbo-risicos. Het is vooral bij grote projecten van belang dat de opdrachtgever en aannemer goed overleg plegen om de activiteiten op elkaar af te stemmen en de verantwoordelijkheden vast te leggen.
Home Weijers Platte Daken.
U bent hier Home Home. Wij staan dag en nacht klaar om u van dienst te zijn. Ervaring en actuele kennis wordt dagelijks toegepast op elk plat dak. Wij verwerken zoveel mogelijk duurzame en milieubesparende producten. Wij adviseren U graag tijdig voor de tot standkoming van elk project. Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan contact met ons op. Wij zijn specialist in het realiseren van alle soorten platte daken. Wij voeren inspecties uit en verzorgen een professioneel advies.
PLATTE DAKEN Wiro dakwerken.
ZINK / KOPER / LOOD AFWERKING. Home / PLATTE DAKEN. Een goede dakbedekking is van groot belang als u een plat dak wilt maken. Wiro Dakwerken realiseert platte daken met onder andere EPDM of PVC. Vraag naar de mogelijkheden. We adviseren u graag welke materialen het beste bij uw dak passen. Bosstraat 109 6071 PX Swalmen. mobiel 06-46080549 alleen bij calamiteiten. ZINK / KOPER / LOOD AFWERKING.
Arbocatalogus Platte daken Externe bronnen Arboportaal.
Zoek binnen Arboportaal Zoek. U bevindt zich hier Home Externe bronnen Inhoud Arbocatalogus Platte daken. Deze hoofdrubriek bevat 2 rubrieken. De Arbocatalogus Platte Daken is van toepassing op werkgevers en werknemers behorend tot de werkingssfeer van de CAO Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. In deze catalogus staan de door hen gemaakte afspraken over de wijze waarop binnen de sector invulling kan worden gegeven aan de door de overheid gestelde doelvoorschriften om gezond en veilig te kunnen werken. Ga verder naar Arbocatalogus Platte daken.
Dakbedekking plat dak wat zijn uw mogelijkheden?
Dakbedekking plat dak Montage Onderhoud Belangrijkste eigenschappen. Bitumen is een op aardolie gebaseerde vloeistof die al jarenlang wordt toegepast op platte daken. Bitumen heeft een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bitumen dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak met een brander. De onderkant van het bitumen wordt verhit met de brander waardoor de bitumen aan het dak vast smelt. Het wordt aangeraden de bitumen dakbedekking jaarlijks te verlossen van mossen en algen voor een zo lang mogelijke levensduur. PVC is een dakbedekking van kunststof die vooral bekend staat om de vele kleuren die mogelijk zijn. PVC heeft ook een levensduur van gemiddeld 25 jaar.
Platte daken Patina Dakdenkers.
Home Hoe wij helpen Renovatie en Nieuwbouw Platte daken. Het platte dak is met name in de utiliteitsbouw het meest voorkomende dak. Patina heeft dan ook heel wat vierkante meters platte daken onder haar hoede. Eigenaren en beheerders van utiliteitsgebouwen ontzorgen wij graag of het nu om kantoren fabrieken opslagruimten of ziekenhuizen gaat. Alles en iedereen onder dat dak van kwetsbare patiënten tot kostbare apparatuur behoeft bescherming. We weten van de hoed en de rand als het gaat om wettelijke eisen normeringen en regelgeving.
Informatie over platte daken.
Alles over platte daken! Platte daken komen veel voor in Nederland. Het bouwen van objecten met een plat dak heeft met name in de tweede helft van de 20e eeuw een grote vlucht genomen. Door de ontwikkeling van nieuwe dakbedekking en de verbetering van constructieve materialen werd het mogelijk om een plat dak te creëren. Een plat dak vraagt echter wel vaak specifieke aandacht. Afhankelijk van het door bedekking dient er onderhoud te worden uitgevoerd om de levensduur van het dak te optimaliseren. Op deze pagina treft u informatie aan over soorten daken en onderhoud van uw platte dak.
Diverse oplossingen voor platte daken.
It looks like your browser does not have JavaScript enabled. Please turn on JavaScript and try again. UNILIN Insulation levert isolerende zelfdragende elementen voor platte daken of flauwhellende daken voor toepassing op een balkenlaag. De dakelementen zijn geschikt voor toepassing van onverwarmde ruimtes onder baanvormige dakbedekking. De slanke dakplaten met PIR-hardschuim hebben een hoge isolatiewaarde. De cachering is van gebitumeerd glasvlies. U kunt kiezen uit drie verschillende zichtzijdes houtspaanplaat PD UNIGREEN OSB PD UNIOSB of multiplex PD UNILPLEX. UNILIN Insulation levert de oplossing voor het isoleren van een plat of flauw-hellend dak. Ook wanneer het gaat om een verwarmde ruimte. Het PDH systeem is bouwfysisch verantwoord eenvoudig en veilig uitvoerbaar zelfdragend flexibel gemaakt van PIR hardschuim en met afschot beschikbaar.

Contacteer ons