dakdekker

Op zoek naar dakdekker?

Dakdekker nodig? Een dakdekkersbedrijf vindt u via Kwieq!
Vergelijk dakdekkers bij u uit de buurt! Stap 1 van 2. Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven. Zoek een bedrijf in uw buurt. U bevindt zich hier Dakdekker. Als u op zoek bent naar een goede dakdekker bij u in de omgeving dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een nieuw dak nodig? Of bent u op zoek naar een dak voor uw huis? Dan kunt u aankloppen bij een dakdekker. Een dakdekker is iemand die gespecialiseerd is in het maken van daken op huizen en gebouwen. Bij een dakdekker kunt u terecht voor tal van daken maar ook andere diensten. Er kan gekozen worden uit vele soorten dakbedekking. De wens van de klant is hierin dan ook doorslaggevend. Vindt u bijvoorbeeld dakbedekking met pannen mooi? Of heeft u liever een leien dakbedekking? U kunt ook kiezen voor een dakbedekking van shingles of zink. Een dakdekker kan al deze aanvragen voor u uitvoeren. Daarnaast kan een dakdekker ook onderhoud uitvoeren aan uw huidige dak.
Kosten dakdekker 2017 overzicht Kosten-Dakdekker.nl.
Het uurloon van een dakdekker. Een veelgehoorde vraag is wat is het uurloon van een dakdekker? Een dakdekker rekent gemiddeld ongeveer 35 euro per uur. Dat verschilt uiteraard per dakdekker de ene dakdekker zal duurder zijn dan de andere dakdekker. Let wel op dat je behalve deze 35 euro per uur ook nog de materiaalkosten dient te betalen. Een dakdekker kan een lager uurloon hebben maar als de materialen duurder zijn of hij minder snel werkt kan het allemaal alsnog een stuk duurder worden. Let daar op bij je overweging om voor een bepaalde dakdekker te kiezen. Hieronder hebben we het uurloon uitgewerkt per type klus nieuwbouw onderhoud en kluswerk reparatie e.d.
Dakdekkers en Leidekkersbedrijf Adriaans Haps regio Nijmegen.
Een dakdekker die van uw dak een bijzonder project maakt? Dakdekkers en Leidekkersbedrijf Adriaans heeft op uiteenlopende panden de dakbedekking gelegd.
S. Veenhuizen Dakwerken uw dakdekker voor Groningen e.o.
Sietze Veenhuizen Dakwerken tevens bekend als Dakdekker Groningen heeft meer dan 25 jaar ervaring met het aanleggen onderhouden repareren van en adviseren over dakbedekking. Hij is TECTUM gediplomeerd allround dakdekker niveau 4. Sietze is aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak waardoor hij op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen in de dakdekkersbranche voor platte daken. Dankzij een samenwerkingsverband met andere dakdekkers kan hij ook grote projecten aannemen.
JVK daken Dakdekker Rotterdam JVK daken.
Wilt u meer weten over wat wij u te bieden hebben? Lees dan verder of neem contact met ons op! Wat doet een dakdekker Rotterdam? Een dakdekker in Rotterdam kan u helpen met vele verschillende klussen. Zo kunt u denken aan het bouwen van een dak renoveren van een oud dak of onderhoud aan uw bestaande dak. Het is daarom van groot belang dat u kiest voor een partij die precies past bij uw klus omdat voor iedere klus aparte vakkennis en gereedschap nodig is. Bij JVK Daken zijn wij gespecialiseerd in vele verschillende onderdelen van het vak.
Dakdekker Wageningen De Telefoongids.
4 beoordelingen over null in Wageningen. ERS Dak totaal techniek. Komt eerlijk en betrouwbaar overkomt zijn afspraken naen levert ook nog eens kwaliteit! Zeer zeker een aanrader. ERS Dak totaal techniek. Wat een goed georganiseerd bedrijf helemaal top. Gebeld lekkage snel opgelost tegen een goede prijs zeker een aanrader. Brandt Daktechniek Onderhoud VOF.
De dakdekker van Haarlem. Van lekkage en restauratie tot nieuwe daken.
Als dakdekker van Haarlem hebben wij al vele kleine en grote daken van onze vakmanschap voorzien. De volgende dakbedekkingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij geven tot 10 jaar garantie op onze geleverde dakproducten. Van het verhelpen van dak lekkages tot het compleet vernieuwen van uw dak helpen wij u snel en vakkundig. Kijk eens naar onze mooie referentielijst. en zie wie u al voor gingen. Loden boeidelen bekleed bij Kennemer Lyceum. By mac Dakbedekking Monumentaal.

Contacteer ons