epdm of bitumen

Resultaten voor epdm of bitumen

Dakbedekking het platte dak Huis en Tuin Producten.
Zonder de vermenging met kunststoffen verouderen bitumen namelijk snel door het zonlicht. Deze dakbedekking is verkrijgbaar in diverse kleuren die ontstaan door middel van ingewalsde leislag of granulaatkorrels. Een EPDM dakbedekking bestaat uit een synthetisch rubber dat wordt verkregen door polymerisatie van Ethyleen Propyleen en een Di Monomeer. Hier worden een aantal stoffen aan toegevoegd roet zwavel en andere vulstoffen en daarna o.a. Hierdoor wordt het materiaal elastisch en ontstaat er een soort van netstructuur. Als eigenschappen van EPDM gelden o.a. de blijvende elasticiteit bij lage en heel hoge temperaturen ongevoeligheid voor UV straling en Ozon lange levensduur 30-40 jaar en het is bestand tegen zure regen. EPDM dakbedekkingsmateriaal wordt in tegenstelling tot bitumen koud verwerkt.
EPDM en bitumen.
Dus twee daken en dubbele afvoeren. Dan weet je zeker dat de kans op problemen nihil wordt. Pagina 1 van 1. Klusidee Forum / Dak en schoorsteen. Klusadvies EPDM en bitumen. Klusadvies EPDM en bitumen. Gerelateerde onderwerpen Reacties Laatste Bericht. 11 Mei 2010 2124. Isolatie EPDM op bitumen? 02 Februari 2011 1858. Plat dak EPDM op Bitumen plakken. 11 Juni 2009 1832. Bitumen vervangen en zonnepanelen plaatsen EPDM goed idee? 09 Augustus 2013 1642. Bitumen dak goed alternatief voor bitumen. 28 Juli 2005 0743.
De vergelijking EPDM of bitumen als dakbedekking?
Op het vlak van dakbedekking is er de laatste decennia veel vooruitgang geboekt. Naast de klassieke bitumen-dakbedekking bestaan er tal van alternatieven zoals EPDM-rubber een kunststof dakbedekking. Vandaag vergelijken we bitumen en EPDM. Welke voordelen bieden deze bouwmaterialen nu juist? EPDM is een verzamelnaam voor synthetische rubbers die ethyleen propyleen en dieen monomeer als kernbestanddelen hebben.
Dakdekker Eindhoven Veldhoven Helmond voor EPDM dakbedekking.
Lees hier meer over kosten besparen. Dakdekker Greven Dakbedekkingen uit Eindhoven is dé dakdekker als het gaat om EPDM dakbedekking. Wij gebruiken Mastersystems EPDM met dampdrukverdelende onderlaag. EPDM is een witte of zwarte synthetische rubber folie die duurzaam onderhoudsvrij en milieuvriendelijk is. Het gaat minstens 52 jaar mee. EPDM wordt gelijmd en koud verwerkt zonder enig brandgevaar ideaal voor tankstations en industriële complexen waar open vuur verboden is. Het is zowel voor platte daken als voor hellende daken zeer geschikt zie fotos EPDM Dakbedekking aanbrengen. EPDM is vlak en strak. Bitumen heeft een levensduur van minder dan de helft van EPDM. Bitumen krijgt op den duur barsten blazen scheuren en krimp. De resulterende daklekkage en waterschade kosten u dubbel geld.
EPDM vs Bitumen Dakbedekking ontdek de voordelen Hertalan.
Simpelweg doordat de vele voordelen van EPDM dakbedekking bekend worden bij een groter publiek. Steeds meer professionele verwerkers en architecten adviseren om voor EPDM dakbedekking te kiezen. EPDM dakbedekking van HERTALAN. EPDM DAKBEDEKKING VS BITUMEN DAKBEDEKKING. De grootste tegenhanger van EPDM dakbedekking is nog altijd de traditionele bitumen dakbedekking. Een prima product maar qua levensduur kwaliteit duurzaamheid en prijs kan het allang niet meer tegen onze EPDM folie producten op. Laat uw overtuigen een kleine greep uit de eigenschappen van beide dakbedekkingsproducten. Verwachte levensduur 50 jaar SKZ 2001. Van nature UV OZON bestendig. Snelle verwerking door prefab membranen. Lichtgewicht systeem 12 15 mm dik ca. Eénlaags flexibel systeem aangebracht zonder open vuur.
Dakbedekking EPDM bitumen we zijn van alle markten thuis.
EPDM dakbedekking plaatsen en aanbrengen op uw platte dak in de winter kan dat? De dagen worden weer korter en de temperatuur duikt weer omlaag de winter komt eraan! Vaak krijgen wij de vraag of onze EPDM dakbedekking ook in de winter kan worden verwerkt aangelegd of geplaatst. Dat kan heel goed wel moeten er een aantal regels in acht worden genomen. Zo moet de temperatuur bij het verlijmen van de EPDM dakbedekking minimaal 5 graden Celsius zijn. Als het iets kouder is gaat het ook nog wel maar het mag in elk geval niet vriezen. Wanneer het namelijk te koud is kunnen de EPDM lijmen namelijk niet goed drogen en uitharden.
Dakdekken met EPDM dakdekker zwolle Kuiper Loodgietersbedrijf maakt een plat dak weer nieuw!
Een theoretische levensduur van ruim 70 jaar was het opzienbarende resultaat! Rekening houdende met alle productie en materiaalvariaties gaat men in Nederland uit van een minimale levensduur van meer dan 40 jaar. Is EPDM hetzelfde als dakleer/asfalt of bitumen dakbedekking? Kortweg kunnen we stellen dat dakdekken met bitumen en met dakdekken met EPDM niet te vergelijken is. Een dak dekken met bitumen heeft een geschatte levensduur van 15-25 jaar. De opvolger van bitumen is EPDM. Onafhankelijke onderzoeken door instituten zoals het NIBE en Boom geven daarbij aan dat EPDM dakbedekking tot de meest ecologisch verantwoorde behoort. EPDM-rubber dakdekken met de dakbedekking van de toekomst! Vraag vrijblijvend een EPDM Dakbedekking offerte aan bij Kuiper dakdekker in Zwolle. Theoretisch ruim 70 jaar!
Dakbedekking plat dak. Epdm bitumen en kunststof bedekking.
juni 13 2016 op 616 am. Welke dakbedekking kan ik het beste toepassen? Het betreft een gerenoveerd dak met Kingspan PIR platen waar ik in de toekomst zonnenpanelen op wil plaatsen. EPDM kunststof of bitumen? juni 14 2016 op 600 am. Afhankelijk van welke eisen u stelt zult u een keuze moeten maken. Is de prijs of de duurzaamheid doorslaggevend? juli 7 2016 op 1027 am. Bij het aanbrengen van EPDM folie lees ik de ene keer dat het dak met volledig lijm ingesmeerd moet worden en bij een ander worden er lijmbanen aangebracht. Wat is de beste methode? De bestaande dakbedekking is ook een soort rubber en aan de randen is er bitumen toegepast.

Contacteer ons